Over Klassiek accordeonconcert met Miro

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!
12 nov
# 5640

Klassiek accordeonconcert met Miro

Op zondagnamiddag 12 november vergast Miro Pauwels, kleinzoon van Achiel en Rena, ons op een virtuoos klassiek accordeonconcert (Bach, Bentzon en Salverius).

zondag 12 november 2023 om 17:00 uur

Vroeger werd het accordeon bestempeld als een oubollig instrument, de zogeheten “piano van de armeluizen” en werd het verder geassocieerd met boerenleute, volks amusement en met lachwekkende hoempapamuziek.

 Inmiddels heeft het accordeon zijn weg gevonden naar de podia van vele concertzalen en wordt het meer dan ooit aanzien als een hoogwaardig instrument waarmee je alle kanten uit kan, van klassiek tot modern.

Dat bewijst Miro Pauwels, (kleinzoon van Achiel en Rena) Hij is bij ons te gast op zondag 12 november om 17u in de St.-Godelievekerk in de St.-Godelievestraat te Wondelgem.

Dit 18-jarig exceptionele muziektalent brengt ons o.m. werk van Bach, Bentzon en Salverius en geeft er op zijn eigen spontane manier graag de nodige tekst en uitleg bij.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 10,00
Standaard € 15,00

Vooraf inschrijven voor deze unieke concertbeleving wordt ten zeerste aanbevolen en dat via: davidsfonds.mariakerke@gmail.com of via: 0470 56 73 38 (jo verpoest).

Labels: Activiteit